Lasersko rezanje pločevine in drugih materialov je v kovinskopredelovalni industriji vedno bolj priljubljeno, saj gre za napreden tehnološki postopek, ki dandanes poteka s pomočjo sodobnih strojev za laserski razrez kovin in omogoča visoko kakovost izdelkov. Obenem pa lasersko rezanje pločevine izjemno poenostavi nadaljnji proizvodni postopek. Laserski razrez kovin odlikuje izjemna natančnost, nepoškodovanost odrezanih delov in prihranek, saj je rezanje hitro, poleg tega pa sekundarnih obdelav zaradi natančnosti načeloma skoraj ni. Da je lasersko rezanje pločevine, aluminija in drugih materialov kar najbolj kakovostno in natančno, skrbi računalniško vodenje, ki tudi pri popolnoma avtomatiziranem delovanju ne dovoljuje odstopanja za več kot 0,1 milimeter.

V podjetju Skitti za laserski razrez kovin uporabljamo sodoben stroj z najnovejšo tehnolgijo - laserski rezalnik Prima Power Platino. Prima Power Platino omogoča lasersko rezanje pločevine debelin od 0,5 do kar 25 milimetrov, torej se lahko spopade tudi s precejšnjo debelino materiala. To omogoča izjemna moč stroja.

Laserski razrez kovin

Laserski rezalnik Prima Power Platino – vrhunska kakovost in tehnična dovršenost

Laserski rezalnik Prima Power Platino ima delovno površino 3048 x 1524 mm in velja za najboljši možni tehnološki način razreza pločevine, poleg tega pa ima minimalen vpliv na okolje. Laserski razrez kovin poteka pri hitrosti laserja 110 metrov na minuto, torej je delo hitro, a zaradi tega nič manj natančno, saj ga vodi napreden računalniški sistem, ki nadzoruje celoten proces razreza. Menjava leč v glavi rezalnika je hitra in preprosta, glava laserskega rezalnika pa je sicer opremljena s tremi različnimi lečami.

Poleg glavne delovne površine za lasersko rezanje pločevine oziroma drugih materialov je tudi avtomatsko vodeno regalno skladišče – to pomeni, da lahko laserski razalnik deluje celo brez prisotnosti operaterja, takšna avtomatizacija pa bistveno skrajša delovne procese in omogoča prilagajanje tudi najbolj zahtevnim rokom izdelave in dobave. Laser je tudi najsodobnejša tehnološka rešitev za laserski razrez pločevine.

Iščete kakovosten in cenovno ugoden laserski razrez kovin? Potem je naše podjetje pravi naslov za vas. Laserski rezalnik Prima Power Platino bo poskrbel za učinkovito, kakovostno in natančno lasersko rezanje pločevine in ostalih materialov.

Laserski razrez pločevine cena