Laserski rezalnik je natančna naprava, s katero hitro in kakovostno opravimo razrez pločevine na trakove ali druge oblike, primeren pa je tudi za lasersko graviranje kovin. V podjetju Skitti uporabljamo izjemno kakovosten laserski stroj oz. stroj za lasersko graviranje, s katerim zagotovimo, da je delo opravljeno hitro in vrhunsko, končni rezultat pa je brezhiben. V skoraj vsaki proizvodnji si danes delo brez laserskega rezalnika težko zamislimo, saj nam poenostavi marsikateri postopek, delo pa je s pomočjo sodobne tehnologije prav tako opravljeno bistveno hitreje, natančneje in okolju prijazneje.

Lasersko rezanje pred alternativami prinaša številne prednosti, med katere gotovo spadajo sledeče:

  • moč: z laserskim rezalnikom lahko režemo skoraj vse materiale, tudi trše in zahtevnejše,
  • hitrost: hitrost reza je praktično neprekosljiva – vsak izdelek vam naredimo v najkrajšem možnem času,
  • natančnost: stroj za lasersko graviranje omogoča izjemno točnost reza, celo do 0,1 mm natančno,
  • izjemen izkoristek: laserski razrez omogoča izjemen izkoristek materiala in zelo malo odpada,
  • izdelava tudi zahtevnejših oblik: z laserskim rezalnikom pa je ob vsem tem mogoče izdelati tudi produkte kompleksnih oblik, katerim bi bili drugače težko kos.

Laserski stroj za trakove

Kje uporabljamo laserski rezalnik

Laserski rezalnik se uporablja predvsem v industriji, in sicer za laserski razrez pločevine, za označevanje izdelkov in za lasersko graviranje kovin. Področja, ki najpogosteje koristijo uporabo laserskega rezalnika ali potrebujejo lasersko graviranje kovin, so: proizvodno strojništvo, elektronika, telekomunikacije, medicina, vojska, tehnika, pa tudi zabavna in dekorativna industrija in druga področja. Lasersko graviranje kovin namreč uporabljamo tudi za izdelavo nakita in delov pohištva. Laserski rezalnik se uporablja za lasersko rezanje, lasersko varjenje, graviranje in markiranje, lasersko vrtanje, merjenje, za hitro izdelavo prototipov ipd.

Potrebujete storitev laserskega graviranja kovin?

Če se zanimate za lasersko graviranje kovin, ste prišli na pravo mesto. V podjetju Skitti d. o. o. zagotavljamo kvalitetne storitve s področja laserskega reza in oblikovanja, naša laserska gravura pa je izjemno natančna in obstojna. Takšno samozavest nam dajejo številne in večletne izkušnje na področju rezanja in oblikovanja kovin ter izjemno kvalitetni laserski stroji, s katerimi lahko zelo natančno izdelamo napise na orodjih, ceveh, izdelamo klišeje za tamponski tisk, hitro izdelamo tudi zelo majhne oznake in tanke črte ter vse ostalo, kar potrebujete. Laserski rezalnik ni le veliko bolj natančen kot na primer jedkanje, ob tem je tudi prijaznejši do okolja.
Vabimo vas, da nas kontaktirate in čim natančneje opišete svoje želje. Strokoven in prijazen tim vam bo odgovoril v najkrajšem možnem času, naj pa omenimo tudi, da se ne ustrašimo nobenega še tako zahtevnega projekta.

Laserski rezalnik pločevine