Laserski razrez pločevine in drugih kovin je napreden tehnološki postopek, ki dandanes poteka s pomočjo sodobnih strojev za razrez in omogoča visoko kakovost izdelkov, hkrati pa izjemno poenostavi nadaljnji proizvodni postopek. Bistvena prednost, ki jo prinaša rezanje z laserjem, je kakovostna, natančna, hitra, ekonomična in cenovno ugodna izvedba. Obseg montaže se lahko precej zmanjša, dodatno varjenje pa ni več nujno potrebno. Da je razrez aluminija z laserjem kar najbolj kakovosten in natančen, skrbi računalniško vodenje, ki tudi pri popolnoma avtomatiziranem delovanju ne dovoljuje odstopanja za več kot 0,1 milimeter. Avtomatiziran proces laserskega razreza zmanjšuje količino odpadnega materiala in ne povzroča dodatnega hrupa, kar ugodno zmanjšuje tudi negativne vplive na okolje.

V podjetju Skitti opravljamo vse vrste kovinostrugarskih in ključavničarskih del. Vsa dela se izvajajo na sodobnih strojih za laserski razrez pločevine, robotsko varjenje, štancanje, peskanje, struženje in krivljenje, pod kontrolo naših strokovnih sodelavcev in z najvišjo kakovostjo. Z sodobnim laserskim razrezom vam lahko razrežemo različne vrste pločevine. Laserski razrez je primeren za različen spekter materialov; od železa in aluminija do inoxa. Za vas režemo železo od 0,5 do 20 mm, inox od 0,5 do 12 mm in aluminij od 0,5 do 8 mm.

Krivljenje pločevine cena

Laserski razrez pločevine

Cevni laser je najsodobnejša tehnološka rešitev za laserski razrez kovin. Omogoča nam izredno hitro in natančno izdelavo izdelkov z izjemno ponovljivostjo. Obdelava z laserjem z eno samo operacijo nadomesti več klasičnih metod obdelave pločevine, hkrati pa omogoča tudi nove konstrukcijske rešitve, katere z dosedanjimi tehnološkimi obdelavami sploh niso bile možne. 3D tehnologija ima širok spekter uporabnosti, saj lahko obdelujemo tako odprte profile, ploščata jekla kot tudi profile različnih oblik. Omogoča nam obdelavo jeklenih in aluminijastih materialov in nerjavne pločevine. Laserski razrez poleg večopravilnosti odlikuje še izjemna natančnost. Laserski razrez vam z možnostmi, kot so izrez oblik, luknje in priključki, olajša nadaljnjo obdelavo in sestavljanje, s čemer zmanjšate skupne stroške izdelave. S krajšimi postopki izdelave in kakovostnejšimi izdelki tako prihranimo čas in denar. Nudimo pa tudi laserski razrez inox pločevine!

Potrebujete kakovosten in natančen laserski razrez pločevine, robotsko varjenje, laserski razrez inox pločevine, štancanje ali peskanje? Podjetje Skitti vam nudi celovite rešitve na enem mestu. Laserski razrez kovin še nikoli ni bil tako enostaven.

Laserski razrez kovine