Krivljenje pločevine je eden izmed osnovnih postopkov predelave pločevine. V podjetju Skitti d.o.o. se lahko pohvalimo s kvalitetnim in modernim strojem za krivljenje pločevine in drugih materialov, ki naredi izdelke kakovostne in natančno izdelane.

Krivljenje pločevine in drugih materialov po ugodnih cenah

V podjetju Skitti d.o.o. vam ponujamo krivljenje pločevine o ugodnih cenah. Vsi izdelki, ki jih s pomočjo krivljenja pločevine izdelamo so kakovostni in natančno dodelani, za to pa se lahko zahvalimo modernim in računalniškim vodenim strojem za krivljenje pločevine, ki enostavno ne dopuščajo napak oz. so odstopanja minimalna.

Krivljenje cevi cena

Ne le krivljenje pločevine pač pa tudi krivljenje cevi, profilov in drugih materialov

V podjetju Skitti d.o.o. vam ne ponujamo zgolj možnosti krivljenja pločevine. Odločite se lahko za krivljenje cevi in za krivljenje profilov. Z modernim orodjem za krivljenje cevi bomo cev ukrivili natančno tako, kot si boste želeli. Odstopanja pri krivljenju cevi so minimalna, stranka pa je tako zmeraj zadovoljna z izdelanim.

Na razpolago je veliko materiala za krivljenje cevi in drugih materialov

Z modernim strojem za krivljenje pločevine in dodatnimi orodji za krivljenje cevi z lahkoto izpolnimo želje vse strank. Ker imamo pri nas na razpolago tudi veliko kosov pločevine, cevi in profilov lahko hitro ustrežemo zahtevam svojih strank.

V primeru vprašanj ali dvomov nas lahko kontaktirate po telefonu ali po e-pošti, ki ju najdete na naši spletni strani. Odgovorili vam bomo hitro in natančno. Veseli pa bomo tudi vašega obiska v naši poslovalnici, kjer se lahko prepričate o kvaliteti našega stroja za krivljenje pločevine. Ekipa strokovnjakov vam bo pomagala z dodatnimi nasveti o krivljenju cevi in skupaj z vašimi željami ter idejami in z našim strokovnim znanjem in večletnimi izkušnjami bomo izdelali izdelek, ki bo zadovoljil vse vaše želje in potrebe. Izdelki, ki jih izdelamo, so, zahvaljujoč napredni in moderni tehnologiji ter strojem za krivljenje pločevine, ki jih uporabljamo, neoporečni in izjemno kvalitetni.

O kvaliteti stroja za krivljenje pločevine se lahko prepričate tudi v naši poslovalnici

Obiščite nas in se prepričajte o kvaliteti našega stroja za krivljenje pločevine kar v naših prostorih, povprašate pa nas lahko tudi o krivljenju cevi. Z veseljem vam bomo svetovali in vam tako pomagali pri odločitvi. 

Stroj za krivljenje pločevine