Izognite se neprijetnemu rezanju cevi, vrtanju lukenj vanje ali rezkanju. S pomočjo sodobne tehnike laserskega razreza cevi lahko vse našteto opravimo dosti enostavneje, neprimerno bolj natančno in z manj nereda. Z laserjem lahko obdelujemo cevi kakršnekoli oblike. Lotimo se lahko laserskega razreza kvadratnih, pravokotnih in okroglih cevi. Režemo lahko cevi vseh materialov do točno določenega premera.

Moderni in kakovostni laserski rezalniki

Moderni in kakovostni laserski rezalniki nam pri razrezu in drugi obdelavi zagotavljajo izredno natančnost. Laserski razrez poteka s pomočjo laserskega rezalnika, ki je moderno in kvalitetno orodje, predvsem pa je njegovo delovanje izjemno natančno in tako zagotavlja natančen laserski razrez cevi.

Ne samo laserski razrez, pač pa tudi CNC razrez in CNC rezanje

V našem podjetju pa vam zraven laserskega razreza cevi s pomočjo laserskega rezalnika, zagotavljamo tudi CNC razrez oz. CNC rezanje na naših CNC strojih. CNC stroji so redno vzdrževani in tako kvalitetni in natančni. Lahko se odločite za CNC rezanje pločevine ali preoblikovanje cevi oz. profilov. CNC obdelava predstavlja eno izmed najsodobnejših tehnik preoblikovanja pločevine in drugih materialov in se tako za njega odloča vse več strank.

Laserski razrez inox

Laserski razrez inox nam prav tako ni tuj

Ponujamo vam tudi laserski razrez inoxa. Ljubljana kot naša prestolnica s svojo osrednjo lego predstavlja odlično izhodišče za sodelovanje s strankami po vsej državi. Dokončan izdelek po dogovoru dostavimo tudi na željeno lokacijo. Pri izdelavi in dostavi se držimo dogovorjenih rokov, cena izdelave izdelkov pa je relativno nizka.

Obiščite nas in se o ponudbi in njeni kakovosti prepričajte na lastne oči

Vas zanima več o naši ponudbi? Obiščite našo spletno stran in se prepričajte o veliki izbiri storitev, ki so vam na voljo. Preberite si vse o laserskem razrezu cevi in se prepričajte o kvaliteti naših laserskih rezalnikov. V primeru vprašanj smo vam dosegljivi po e-mail naslovu ali kar na telefonski številki. Seveda pa bomo veseli tudi vašega obiska v naši poslovalnici, kjer se lahko o kvaliteti naših storitev prepričate na lastne oči. O vseh dodatnih vprašanjih, ki se vam še zastavljajo, se lahko pogovorite z našim strokovnim osebjem, ki vas bo pričakalo v naših prostorih in vam bo rade volje odgovorilo na vsa vprašanja, ki se vam še zastavljajo.

Ne pozabite - kvaliteta laserskega razreza cevi in inoxa je velika. Zraven tega razrez opravimo izredno natančno in tako zagotovimo možnosti za kvalitetno nadaljnjo izdelavo izdelka.

Laserski razrez cevi cenik