V podjetju Skitti d.o.o. že več kot štirideset let ponujamo kvalitetna ključavničarska dela, ki jih izvajamo s pomočjo sodobnih orodij za krivljenje, peskanje, struženje in razrez pločevine ter ostalih materialov. V našem podjetju v Ljubljani se osredotočamo na želje in ideje naših strank, obenem pa je možna izbira unikatnih naročil od rezkanja, struženja, varjenja, krivljenja profilov in razreza. Naša bistvena lastnost je hiter reakcijski čas in lastna dostava blaga našim naročnikom, izdelki so tako narejeni hitro in kakovostno, stranka pa poleg naročila ne rabi poskrbeti za nič drugega. Eden najbolj razširjenih postopkov pri nas je krivljenje profilov in pločevine s pomočjo sodobnih strojev za krivljenje z najnovejšo tehnologijo

Stroji za krivljenje profilov

Orodje za krivljenje različnih vrst kovin

Orodje za krivljenje v našem podjetju uporabljamo predvsem pri krivljenju pločevine. Pločevina je tanka valjana kovina, ki ima pomembno lastnost – upogljivost in je tako izjemno primerna za oblikovanja in zelo enostavna za obdelavo, obenem pa ima zelo ugodno ceno. Krivilni stroji za pločevino v podjetju lahko oblikujejo vse vrste pločevine od inox pločevine, ki je narejena iz nerjavečega jekla, aluminija, ki ima nizko težo, sijaj in odpornost na korozijo, pa vse do bakra, brona, niklja in titana. Vsi naši moderni stroji za krivljenje so krmljeni numerično, kar pomeni, da je končni produkt iz enega kosa, brez odlaganja obdelovanca. S pomočjo naših orodij za krivljenje lahko torej poskrbimo za kvalitetne izdelke in zadovoljstvo naših strank, pomembna lastnost pa je tudi ugodna cena ter lastna dostava blaga. Od naročila do končnega produkta mine izjemno malo časa, na kar smo poleg kvalitetnih krivilnih strojev v našem podjetju zelo ponosni.

Moderni stroji za krivljenje z najnovejšo tehnologijo

Orodja za krivljenje delujejo na zelo enostaven način. Pločevina se najprej vne v stroj za krivljenje in se postopoma krivi od enega konca k drugemu. Najprej se ukrivi začetek materiala pod določenim kotom, zatem pa se krivi naslednji del, ki se lahko obdeluje v enako ali drugačno smer. Moderni krivilni stroji omogočajo da se vnaprej natančno določi kot in krivljenje kar olajša in pospeši obdelavo, obenem pa omogoča orodju za krivljenje hitrejšo pripravo za naslednjo izdelavo izdelka. V našem podjetju opravljamo vse vrste krivljenj z vrhunskimi modernimi stroji za krivljenje Gasparini, naša najnovejša pridobitev pa so krivilni stroji za pločevino Prima Power, ki omogočajo kakovostno in natančno krivljenje, obenem pa je cena končnega izdelka zelo ugodna. V kolikor imate tudi vi kakšno željo, nas kontaktirajte in skupaj bomo našli primerno rešitev.

Orodje za krivljenje profilov