Točkovno varjenje je najodličnejše uporovno varjenje aluminija ali drugih materialov. Pri točkovnem varjenju pride do segrevanja na mestih prehoda toka v moči med obema elektrodama. Točkovno varjenje izvajamo tako, da je ena elektroda togo vpeta, druga pa se lahko giblje, saj je prosta. Mig mag varjenje pa je varjenje aluminija ali drugih kovin z golo varilno žico v zaščitni atmosferi plina. Prednost mig mag varjenja je v tem, da plin obliva žico in var. Posledica tega je, da plin preprečuje oksidacijo vara, saj ga v postopku varjenja denimo aluminija stabilizira. V našem podjetju vam polega vrhunskega točkovnega varjenja, mig mag varjenja, varjenja aluminija in drugih kovin nudimo še laserski razrez aluminija, peskanje in krivljenje.

Točkovno varjenje aluminija

Točkovno varjenje izjemno uporabno za vse kovine

Kljub temu da se točkovno varjenje uporablja predvsem v avtomobilski industriji, je zaradi svojih izrednih prednosti zelo uporabno povsod, kjer je možno izvajati robotsko varjenje aluminija ali drugih kovin. Varjenca enostavno vstavimo med obe elektrodi in vključimo električni tok. Upor omogoči, da se varjenca v stični točki segrejeta in zaradi pritiska zvarita.

Mig mag varjenje v celoti onemogoči oksidacijo zvara

V našem podjetju poskrbimo, da boste s storitvami, kot so mig mag varjenje ali laserski razrez aluminija popolnoma zadovoljni. Omogočamo vam, da bodo izdelki, ki nam jih boste zaupali izredno trpežni in zdržljivi. Delamo v skladu z najsodobnejšimi postopki in skrbimo za to, da bo učinek naših izdelkov maksimalen: tako v njihovi trpežnosti in vzdržljivosti, kakor tudi v času njihove življenjske dobe.

Varjenje aluminija cena