Peskanje kovinskih izdelkovPeskanje (Ljubljana z okolico), ki ga izvajamo v podjetju Skitti, poveča funkcionalnost in videz površin, saj z njih odstranjuje najrazličnejše nečistoče in rjo, ne da bi pri tem nastale kakršne koli poškodbe. Površina bo tako videti kot nova, obenem pa bo pripravljena na morebitne nadaljnje obdelave oziroma nanose.

Ugodno in hitro peskanje v bližini Ljubljane

Tisto, kar dela našo ponudbo še posebej privlačno, je izjemno ugodna cena, ki vam jo ponujamo za peskanje. Ljubljana, natančneje Izlake v bližini Ljubljane, kjer se nahaja naše podjetje Skitti, specializirano za različna ključavničarska dela, je tako pravi kraj za vse tiste, ki vas zanima cenovno ugodno peskanje železa oziroma kovin in nekaterih drugih materialov, združena z vrhunsko kakovostjo, kar nam omogoča uporaba izjemno učinkovitih strojev za peskanje, podprtih z najsodobnejšo tehnologijo. Naprave za peskanje železa in drugih materialov, ki so nam na voljo, ustvarijo velik pritisk, ki poskrbi za temeljito čiščenje brez ostankov nečistoč. Intenzivnost peskanja prilagodimo konkretnemu materialu in stopnji poškodovanosti, ponujamo pa vam tudi možnost. da v Izlakah pri Ljubljani peskanje samo naročite oziroma nam predate izdelke, ki vam jih nato mi dostavimo. Storitev opravimo hitro in zanesljivo – z neupoštevanjem dogovorjenih rokov pri nas vsekakor ne boste imeli težav.

Peskanje železa s pomočjo posebne komore

V našem podjetju v Izlakah pri Ljubljani peskanje železa, ki spada med najpogostejše vrste peskanja, načeloma izvedemo z uporabo večje komore, izdelane posebej za peskanje železa. Uporaba specializiranih naprav, prilagojenih vrsti materiala, poskrbi za še večjo kakovost in učinkovitost postopka ter povsem odpravlja možnost za nastanek poškodb.

Preberite tudi o našem postopku točkovnega varjenja MIG-MAG.

Peskanje Ljubljana