Laserski razrez je napreden tehnološki postopek, ki se uporablja, kadar želite poskrbeti za natančen razrez različnih materialov – od pločevine in drugih kovin, do tridimenzionalnih teles kot so profili in cevi. Obdelava kovin je ena izmed primarnih industrijskih proizvodnih tehnik, zato je laserski razrez pločevine eden izmed ključnih procesov, ki zagotavlja visoko kakovost izdelkov hkrati pa poskrbi za lažji in hitrejši proizvodni postopek.

Laserski razrez cevi in pločevine uporablja močan laserski rezalnik za rezanje ravnih in tankih plošč kovin, z novo tehnologijo pa je ta proces vedno bolj natančen, hiter in prijazen do okolja, saj je zaradi računalniško, numerično vodene CNC obdelave odstopanje v rezanju zmanjšano na minimum, zaradi česar nastane manj odpadnega materiala.

Laserski razrez - laserski rezalnik

Laserski razrez – cena za storitev je več kot ugodna

Pri vsakem proizvodnem procesu sta optimizacija stroškov in časa seveda zelo pomembna dejavnika. Laserski rezalniki ponujajo izjemno natančnost pri rezanju pločevine, cevi in profilov, s tem pa odvzamejo potrebo po ponovni obdelavi materiala – posamezne komponente je mogoče izdelati bolj učinkovito, kakor z običajnimi postopki, zato si s tem prihranite delo in stroške, pri tem pa dobite izdelek z visoko kakovostjo.

Laserski razrez cena ugodna

Z uporabo naprednega CNC postopka, je laserski razrez aluminija ali ostalih pločevin zelo večopravilnosten, saj lahko reže oblike, luknje in priključke, hkrati pa olajša tudi nadaljnjo obdelavo in sestavljanje. Laserski rezalnik torej v svojem popolnoma avtomatiziranem delovanju zaradi natančnosti, ki ne dovoljuje večjega odstopanja kot je 0,1 milimeter, proizvaja izjemno malo odpadnega materiala, kar je dobro za okolje, hkrati pa tudi za vašo denarnico, saj vam prihrani stroške dodatnega varjenja, poenostavi pa vam tudi nadaljnjo montažo.

Laserski razrez pločevine

Profesionalni laserski razrez pločevine, aluminija in cevi v bližini Ljubljane

V podjetju Skitti d.o.o. se že vrsto let profesionalno ukvarjamo z obdelavo kovin in ostalih materialov – poleg struženja nudimo rezkanje, varjenje različnih vrst kovin, površinsko obdelavo, stiskanje in krivljenje pločevine in laserski razrez. Cena storitev je glede na kvaliteto končnega izdelka izjemno ugodna, zaradi uporabe tehnološko naprednih numerično krmiljenih strojev pa bo storitev opravljena v kratkem času, prav tako pa boste lahko njihovim strokovno usposobljenim zaposlenim izrazili vse svoje zahteve in želje.

Nudijo vam laserski razrez cevi, pločevine, aluminija, inoxa in drugih kovin. V naših obdelovalnih postopkov (rezkanje, struženje, laserski razrez aluminija, cevi in pločevine) pa svoje delo dopolnjujemo tudi s strokovnimi meritvami, s čimer želimo zagotoviti, da boste imeli še večji nadzor nad kvaliteto svojega končnega produkta.

Laserski razrez aluminija, cevi, pločevine...