Krivljenje cevi z numerično krmiljenimi stroji

Krivljenje cevi je postopek preoblikovanja materialov, ki se na prvi pogled zdi izjemno enostaven, a zahteva znanje in izkušnje, saj le tako lahko dobimo kakovostne rezultate, ki si jih naše stranke želijo. Kakovost mora biti vodilo vsakega podjetja in enako je pri krivljenju različnih materialov, ki poteka v kakovostnih krivilnih strojih, v katerega vpnemo posamezen material, ter ga postopoma krivimo do željene oblike. V kolikor želite zgolj na hitro zakriviti določen material, lahko to storite izjemno enostavno, v kolikor pa potrebujete kakovostno krivljenje je nujno, da je material predhodno natančno odrezan s pomočjo laserskega razreza, šele pozneje pa primerno krivljen s pomočjo CNC numerično krmiljenih strojev. Najnovejša tehnologija delo tako opravi izjemno hitro, gre za natančno delo in omogoča izdelavo izjemno kompleksnih oblik. Glavna prednost računalniško vodenih strojev je, da lahko opravijo poljubno število natančnih ponovitev in si zapomnijo program, tako da je za redne stranke lahko že vnaprej pripravljen program, s čimer privarčujemo čas, posledično pa je produktivnost veliko večja, brez, da bi trpela kvaliteta. V našem podjetju lahko izbirate med krivljenjem cevi, krivljenjem pločevin, profilov in različnih materialov od krivljenja aluminija do jekla.

Krivljenje pločevine in profilovKrivljenje profilov s stroji

Krivljenje cevi, struženje, rezkanje in laserski razrez

Krivljenje cevi je eden od najbolj pogostih ključavničarskih del, ki se uporablja v različnih vrstah industrije, širok spekter uporabe pa seveda določa neprestano povpraševanje po kakovostnem in hitrem krivljenju različnih materialov. Krivljenje cevi spada pod ključavničarska dela in v našem podjetju zagotavljamo strankam celovito ponudbo ključavničarskih del, ki poleg krivljenja cevi zajema tudi laserski razrez materialov, ki prav tako poteka s pomočjo sodobnih strojev in zagotavlja natančen razrez, ki je ekonomična in cenovno ugodna izvedba, obenem pa kakovostno rezane materiale potem lažje krivimo. Poleg krivljenja in laserskega razreza sta izredno priljubljena postopka obdelave materialov tudi struženje in rezkanje. Struženje je obrezovanje posameznih materialov, ki so po navadi valjaste oblike, lahko pa so tudi ravne oblike, stružimo pa lahko vse materiale od jekla, aluminija do plastike, odvisno od vaših želja in potreb. Rezkanje je tako kot pri vseh postopkih v našem podjetju računalniško vodeno s pomočjo CNC strojev, s katerimi upravljajo usposobljeni strokovnjaki, ki zagotavljajo hitro realizacijo in kakovost po ugodni ceni. Zavedamo se, da je celovita ponudba ključ vsakega podjetja, zato se trudimo, da omogoča vsa ključavničarska dela od krivljenja cevi do struženja, obenem pa ne pozabljamo na kakovost, ki je naše vodilo.

Struženje in rezkanjeRezkanje in razrez pločevine

Krivljenje cevi – hitro in natančno

Krivljenje cevi je izjemno pogost in razširjen postopek oblikovanja različnih materialov in poteka tako, da se cev najprej vpne in postopoma krivi od enega konca cevi do drugega. Cev in vsi ostali materiali se postopoma krivijo, kar pomeni, da je naenkrat opravljena posamezna smer ter posamezen kot krivljenja, zato se najprej ukrivi začetek cevi, nato numerično krmiljen stoj cev premakne naprej in se krivi naslednje mesto. Takšen način krivljenja je izjemno kakovosten, obenem pa natančen in še vedno hiter, tako da je delo opravljeno kakovostno, natančno krivljenje pa omogoča kvalitetno kasnejšo uporabo pri končnih izdelkih tako za domačo uporabo, kot profesionalno uporabo v različnih delavnicah in podjetjih v številnih vrstah industrije. Širok spekter uporabe različno krivljenih materialov nam zagotavlja neprestano delo, ki zahteva razvoj in sledenje trendom, zato skrbimo za napredek in upoštevamo razvoj tehnologije s pomočjo numerično krmiljenih strojev, ki olajšajo zadevo, obenem pa omogočajo odlično kakovost. Prepričani smo, da boste z našim krivljenjem pločevine, cevi in drugih materialov in oblik izjemno zadovoljni, saj naši strokovnjaki z izkušnjami in znanjem ter pomočjo sodobnih krivilnih strojev zagotavljajo odlične rezultate.

Krivljenje cevi in pločevine

Krivljenje pločevine po ugodni ceni

Krivljenje pločevine je, tako kot ostalo krivljenje izjemno priljubljeno, saj se uporablja v različnih vrstah industrije, najpogosteje pa ga najdemo v avtomobilski industriji, kjer avtomobile oblačijo s kakovostno krivljeno pločevino za lepši zunanji izgled. Krivljenje pločevine z numerično krmiljenimi CNC stroji je natančno, omogogoča izdelavo še tako kompleksnih oblik, je hitro, ključna prednost pa je, da lahko zaradi vnaprej napisanih računalniških programov opravimo poljubno število natančnih ponovitev, kar je še posebej pomembno, ko gre za večje serije za profesionalno uporabo. CNC stroji zagotavljajo eno operacijo, v kateri so združeni vsi koraki, pri katerih se lahko posamezni odseki upogibajo pod različnimi koti in v različne smeri. Ena operacija zagotavlja ugodnejše cene, obenem pa je izjemno pomembno, da je takšna tehnologija prijazna okolju. Živimo namreč v času, ko je skrb za okolje izjemno pomembna na vseh področjih in korak naprej lahko naredimo tudi pri ključavničarskih delih, Za delovanje naše tehnologije ne uporabljamo olja in maziv, najbolj pomembno pa je, da je poraba energije veliko manjša. Prepričani smo, da boste z našim krivljenjem cevi izjemno zadovoljni, ne glede na izbiro materiala in oblik. Za več informacij in vprašanj nas lahko kontaktirate po telefonu ali emailu, lahko pa se oglasite v podjetju, kjer vam bodo naši strokovnjaki z veseljem pomagali.